00
 U12 Drenge flot sæson med oprykning til A-puljen

U12 Drengeholdet i Agerbæk SF/Starup IF har netop afsluttet en flot indendørs sæson i fodbold.
Under træner Jens Jessen klarede holdet sig rigtig flot før jul, hvilket betød holdet skulle prøve kræfterne af i A-puljen efter nytår. Her fik holdet virkelig kamp til stregen og selvom der blev spillet mange flotte kampe, sluttede holdet sidst i puljen. ’Det gør ikke noget, det vigtigste er den udvikling drengene har været igennem i løbet af sæsonen’, udtaler træner Jens Jessen. Han glæder sig desuden over den store opbakning, der har været til både træning, stævner og kampe.  

Træningen til udendørssæsonen starter mandag uge 8.

Tak for en god sæson wink

 


U8 Drenge fik sølvmedaljer efter en flot sæson
Agerbæk SF’s U8 drenge har netop afsluttet en super flot sæson i indendørs fodbold.
Vi har været 6 drenge på holdet og trænet i Helle Hallen hver onsdag fra kl. 17.00 – 18.00. Vi har alle seks været til træning hver gang og sammen med vores gode træner Dennis Paulsen, har vi bare haft det rigtig sjovt.
I turneringen er det også gået super godt. Så godt, at vi efter jul rykkede op i A-puljen. Her sluttede vi på en FLOT 2. plads og fik sølvmedaljer.

Tak til alle for en god sæson på U8 drenge

Se billeder her
 
Flot første sæson i serie 1
Som træner for Agerbæk SF/Starup IF vil jeg sige tak for en god sæson til såvel alle spillere som holdledere.
Det var den første sæson med serie 1 fodbold i Agerbæk SF historie, hvor såvel første som 2. holdet fik prøvet potentiale af. Vi indfriede vores mål om at hold 1. og 2. holdet i deres rækker og det må være godkendt
Desværre lykkedes det ikke 2. holdet at rykke op i serie 3, selvom vi havde chancen – øv, øv.
3. holdet må en tur i serie 6, desværre. Men lidt større indsats, så er jeg overbevist om, at holdet er i serie 5 igen næste sommer.
Jeg er specielt glad for den store tilslutning, der har være til træning hele sæsonen igennem. Håber det vil fortsætte næste sæson.
Endnu en gang tak for denne sæson
Brian Aagård, træner Herrer Senior fodbold
 

Fodbold-ægteskab er blevet en stor succes

 

Fusioner mellem parter, der tidligere har været hinandens konkurrenter, har det med at være en svær øvelse – om det så er to fiskefabrikker, to børnehaver eller to fodboldklubber.Derfor var der heller ikke lutter opbakning at spore, da fodboldspillerne fra Agerbæk og Starup-Tofterup i efteråret 2013 skulle til at spille på samme hold. Der var nemlig kun 10-12 seniorspillere hvert sted, så ved at blive til én klub blev antallet af spillere mere brugbart. Og siden har sammenlægningen vist sig at være det helt rigtige. I hvert fald rykkede A-holdet allerede i efteråret op fra serie 3 til serie 2, og i sidste uge kunne holdet så foretage intet mindre end sin anden oprykning i løbet af sæsonen – altså til serie 1.

– Jeg ser det lidt som et eventyr, hvor det hele har fået en lykkelig slutning, og der har været gode overraskelser undervejs, siger træner Karsten Strandhave.

– Først satte vi det som mål at rykke op i serie 2, og det skete allerede i efteråret. Da vi så gik i gang igen efter jul, startede vi med at vinde syv kampe i streg. Og så måtte vi lave vores målsætning om fra at »bibeholde pladsen i serie 2« til at »rykke op i serie 1«, fortæller en glad træner.

 

Skifter mellem byerne

Han startede som træner for førsteholdet i efteråret 2013, da de to klubber skulle til at spille sammen, og han er imponeret over den energi og vilje, spillerne har lagt for dagen.

– Vi startede op med at træne igen 12. januar i år, og der har været mellem 25 og 28 mand til træning hver gang. Også mens det var vinter og lortevejr. Vi træner om tirsdagen i Agerbæk og om torsdagen i Starup-Tofterup, og det er ikke noget med, at der kommer flere det ene sted end det andet, siger Karsten Strandhave.

Det nye mål om at komme i serie 1 så dog i første omgang ud til at være for meget for det – meget unge – holds nerver. For herefter fulgte tre kampe, hvor de tabte.

– Set i bakspejlet skulle vi nok ikke have meldt ud, at vi gik efter endnu en oprykning. Det var mere, end holdet kunne klare. Men så prøvede vi noget nyt, nemlig at vi begyndte at mødes noget tidligere, når vi skulle spille kamp. Så sad vi lige og drak kaffe og fik lidt kage, og så kunne vi lige blive lidt glade igen, inden der var kamp. Samtidig lavede vi også en mere fysisk hård træning, men jeg tror nu ikke, det var formen, men mere koncentrationen, den var gal med, siger Karsten Strandhave.

 

Ny træner nu

Metoden virkede. Fodboldholdet fra Ansager og Starup-Tofterup kunne i sidste uge rykke op i serie 1. Karsten Strandhave kan med en stolt fornemmelse i kroppen give trænerkasketten videre til holdets nye træner, Brian Aagaard fra Grindsted, idet Strandhave har valgt at stoppe som træner.

– Men det er nu ikke min fortjeneste. Det er spillernes og også takket være en rigtig god ledelse i bestyrelsen og samarbejdsudvalget. Der har været styr på tingene, og samtidig har der været arrangeret nogle sociale ting, hvor spillerne for eksempel har været til fodboldgolf, været nede at skøjte i Esbjerg og set fodbold på storskærm hjemme hos en holdleder. Den slags giver sammenhold, og det er vigtigt i fodbold, siger Karsten Strandhave.


Da Esbjergs FB superligamandskab I fodbold tog hul på forårssæsonen 2014 mandag aften den 24 februar, var det med en flok spændte og glade Agerbæk U8 og U10 spillere der fulgte Esbjergspillerne på banen.
 
Det var en super oplevelse for de unge Agerbæk spillere, at løbe ind på BlueWater Arena hvor omkring 5000 tilskurer tog imod.
 
Agerbæk SF er samarbejdsklub med EFB, og det er der igennem at vi stiller med et hold til indløb.

 

Jysk mester Indefodbold


I weekenden 25. - 26. januar spillede U19 Drenge om det Jyske Mesterskab i indefodbold i Ulstrup.

Efter nogle tætte kampe begge dage sluttede holdet på en 3. plads i gruppen. Dermed kvalificerede de sig til semifinalen mod Aars, den blev vundet med 5-3 og Hobro ventede i finalen.
Finalen var en spændende og velspillet kamp der endte med en 7 -5 sejr til drengene.
Både semifinalen og finalen blev meget spændende, da drengene havde tabt til både Hobro og Aars i indledende runde.
 

 

Vindere ved udtrækning af målaktier 2013
 

10 heldige vindere blev udtrukket ved julearrangement for Agerbæk SF ledere. Udtrækningen blev forestået af Anders Schmidt. De heldige vindere:
Præmie   Værdi Sponseret af: Vundet af:
1. Pr. Gavekort 500 Kr. Pia;s køkken Peter Risager
2. Pr. Gavekort 500 Kr. Bygma Jeppe Rasksen
3. Pr. Gavekort 500 Kr. Agerbæk El-Service Kenneth Fyhn
4. Pr. Gavekort 500 Kr. Studie 9 Kim Fyhn
5. Pr. Produkt sort. 500 Kr. Colgate/Palmolive Anders Schmidt
6. Pr. Gavekort 500 Kr. Telma Bernhard Fyhn
7. Pr. Gavekort 400 Kr. Agerbæk Maskinstation Kurt Fyhn
8. Pr. Gavekort 400 Kr. Q8 Jan Mikkelsen Pernille Thestrup
9. Pr. Gavekort 400 Kr. Agerbæk Motorcentrum Poul Johansen
10. Pr. 2 Ks. Øl 250 kr. Købmandstorvet/Spar Berta Rasmusen

Vi takker sponsorer af ovenstående præmier. Ligeledes takker vi alle sponsorer af udtrækningspræmier ved S3 Herrernes hjemmekampe i 2013. 

Fantastisk flot fodboldefterår
 

Nu hvor efterårssæsonen er forbi, er det tid til at gøre status i vores egen lille forening.
Det var et efterår der blev kigget på i spænding i sensommeren, hvor det første halve år med samarbejdet Agerbæk/Starup skulle skydes i gang.


Det stod hurtigt klart at der var stor opbakning til holdet, da der til de første træninger mødte over 25 mand op, hvilket fortsatte resten af efteråret. Der var tilmeldt 3 seniorhold, og det har været muligt, uden de store problemer, at få folk til alle hold. Resultaterne har været rigtig gode, da serie 3 holdet har lagt i toppen fra start til slut, som afslutningsvis endte med en flot oprykning til serie 2. Dette er bl.a. sket grundet en rigtig flot tilskueropbakning, som holdet har sat meget pris på. Til oprykningskampen i Starup mødte 120 tilskuer op, for at sikre holdet bedst mulige rammer.

Men ikke kun 1. holdet klarede den flot, for også 2. og 3. holdet har haft et rigtig flot efterår, hvor det har givet masser af sejre.  2. holdet endte på en 3. plads, på trods af en dårlig start, og havde holdet været helt klar fra starten af sæsonen, havde de 4 point der manglede op til 1. pladsen ikke været noget problem at hente.  3. holdet i serie 6 endte også med en flot 1. plads og oprykning, efter så store sejre som bl.a. 8-2, 7-0 og 11-0.

Alt i alt har det været et godt efterår set med fodboldmæssige briller. Det gør at vi går et spændende forår i møde, hvor Agerbæk, for første gang i 15 år, igen er i serie 2. Denne gang er det i et stærkt samarbejde med Starup, så mulighederne for at blive oppe ser meget lyse ud.

 

Vindere ved udtrækning af målaktier
Der var 10 heldige vindere ved udtrækningen af målaktier for sæsonen 2012. Udtrækningen fandt sted ved fodboldafslutningsfesten for herrer senior og blev forestået af Rasmus Siem.  

De heldige vindere blev:

 Udtrækning  Præmie   Sponseret af: Vundet af:
1 Gavekort Værdi 500 Kr. Tøjtorvet Ida Mikkelsen
2 Gavekort Værdi 500 Kr. Bygma John Hansen
3 Gavekort Værdi 500 Kr. Agerbæk El-Service Dennis Poulsen
4 Gavekort Værdi 500 Kr. Studie 9 Kurt Bundgård
5 Produkt sortiment Værdi 500 Kr. Colgate/Palmolive Henning Hansen
6 Gavekort Værdi 500 Kr. Pigerne Jannik Vestergård
7 Gavekort Værdi 400 Kr. Agerbæk Maskinstation Henning Nielsen
8 Gavekort Værdi 400 Kr. Q8 Jan Mikkelsen Jens Peder Knudsen
9 Gavekort Værdi 400 Kr. Agerbæk Motorcentrum Ricky Elbæk
10 2 Ks. Øl Værdi 250 kr. Købmandstorvet/Spar Marie Kristensen

Tillykke til vinderne som får direkte besked.
En stor tak for Agerbæk SF sponsorer for sponserede præmier samt de løbende udtrækningspræmier ved Agerbæk SF herrer senior's hjemmekampe i 2012.

På vegne af Agerbæk SF, fodboldafdelingen
Tryk på billedet for at se flere
Limone cup, Italien uge 42 2012

Lørdag den 13/10 kl.15.30 var der afgang med Ans Busser fra Parkvej. Vi var 16 U-17 drenge fra Glejbjerg, Starup og Agerbæk samt 2 forældre. Med på bussen var også 38 forældre, søskende og U-11 spillere fra Skive IK og et hold U15 drenge fra Lunderskov. Vi fik hele nederste etage for os selv, så kunne turen gå sydover. Der blev provianteret ved Fleggaard og den lange bustur kunne gå rigtig i gang. Der var dømt hygge med slik, chips, energidrik, sodavand og diverse spil. Søndag kl.7.30 nåede vi Østrig. Nu skulle der synges fødselsdagssang for Karsten – fødselsdagssang med de dybeste basstemmer jeg har hørt til dato.
Kl. 12.00 efter næsten 21 timer, ankom vi til Sirmione og til Garda Village, hvor vi skulle bo de næste dage. Der var stor ros til drengene for deres opførsel på turen fra vores 2 chauffører Frank & John. Vi blev alle indkvarteret i bungalows, 4 drenge i hver og Bo og jeg sammen. Kl. 18.30 var der tid til aftensmad. Pasta med små brød, kylling med pommes frites og en ispind til dessert. Efter maden skulle området tjekkes af, alle skulle dog være tilbage på værelserne kl. 22.00.
Mandag var der morgenmad kl. 7.30. Der var endda et par morgenfriske drenge, der havde taget en morgendukkert i Gardasøen. Kl. 8.30 kørte bussen os ud til banerne, hvor alle kampe skulle spilles. Banerne så fine ud, dog var de meget smalle og efter flere kampe var det fine også forsvundet, da det regnede jævnt det meste af dagen. Vi skulle spille mod Viborg Søndermark og mod Hadsten. Vi fik uafgjort mod Viborg og tabte til Hadsten, så vi sluttede som nr. 2 i puljen. Det var 18 gennemblødte drenge som indtog bussen tilbage til Garda Village. På vej tilbage lokkede vi vores chauffør til at køre forbi Mac D., inden det blev tid til et velfortjent varmt bad og afslapning inden aftensmaden.
Tirsdag var fridag og landskamp om aftenen, så vi kunne sove længe, morgenmad kl. 8.30. Senere på formiddagen gik vi en tur. Det lykkedes ikke at finde butikker at shoppe i, men vi fandt et hyggeligt pizzaria, hvor vi fik frokost. Drengene fik nu to valg: Det ene: at vi tog en fælles løbetur langs standen, det andet: at vi fandt en isbar og tog en slapper. Det blev til is J.
Kl. 16.00 var der afgang til San Siro, hvor vi skulle se landskamp mellem Italien og Danmark. Der var meget trafik, men kl. 19.00 var vi fremme. Vi fandt vores pladser på stadion helt øverst bag det ene mål. Der var godt nok langt ned. Resultatet af kampen var jo ikke noget at skrive hjem om, men det var en stor oplevelse alligevel. Kl. 2.00 var alle godt hjemme og i seng.
Onsdag var der igen først morgenmad kl. 8.30, så nogle sov til 8.29. Herefter afgang mod stadion, hvor vi skulle spille kampen om 3.-4. pladsen mod Galten. Inden kampen havde vi trukket lod om samtlige pladser på banen, så var det meningen at 2. halvleg skulle være med vilkårlige pladser. Vi kom godt fra start og var spilstyrende.  Efter 10 min. kom vi foran 1-0 på mål af Andreas Schramm. I halvlegen var det så meningen, vi skulle bytte om på samtlige pladser men nu øjnede drengene chancen for en sejr og dermed pokal så planen blev droppet. I 2. halvleg startede vi igen spilstyrende, skabte nogle gode chancer og efter 15. min øgede Lasse Skov til 2-0. Så skulle føringen bare forsvares og det gik planmæssigt. Galten kom dog mere ind i kampen, men Gabriel, i målet, tog sig kærligt af de forsøg Galtens forsøg selvom de reducerede 2 min. før tid. Det endte med en fortjent sejr og en samlet 3. Plads.  En flot præstation set i lyset af, at det er flere sæsoner siden at holdet spillede sammen og at kun er 7 af 16 spillere faktisk spiller fodbold i efteråret 2012. Torsdag var der morgenmad kl. 9.00 og derefter tid for oprydning og pakning. Selvom det for nogle så uoverskueligt ud, gik der ikke langt tid før alle værelser var lige så pæne som da vi modtog dem. Kl. 12.00 kunne busturen gå tilbage mod Danmark. Efter en flot tur gennem alperne var det tid til aftensmad og om ikke drengene igen var heldige med, at der var en Burger King på rastepladsen. Nu skulle resten af hjemturen bare overstås med et lille stop ved Fleggaard, hvor vi ankom fredag morgen kl.6.30. Kl. 9.15 landede vi på Parkvej i Agerbæk - godt møre.
Bo og jeg vil endnu engang sige tak til: Lasse Egelund Schmidt, Daniel Noer Lavridsen, Rick Peereboom, Mathias Hansen, Andreas Schramm, Kristoffer Holtum, Alexander Kokholm, Mikkel Holst,Kristian Krag Jørgensen, Kasper Ehmsen, Kris Fyhn, Malte Hermansen,
Karsten Pedersen, Lasse Skov Kristensen, Gabriel Schilling & Thomas Dahl
for en rigtig hyggelig tur. Til forældrene, tak for lån af nogle fantastisk dejlige unge mennesker og sidst en kæmpe tak til Bente og Jan Fyhn for det kæmpe stykke arbejde I har ydet med alt det praktiske og ikke mindst planlægningen for at denne tur kunne gennemføres.
 
Henrik Schilling
 
Fakta:
Drengene havde selv ’tjent’ de fleste penge ind til turen. I en periode på godt 2 år før turen til Limone Cup planlægges og gennemføres flere forskellige aktiviteter, typisk indenfor idrætsforeningen, f.eks. Owen Luft oprydning, indsamling af juletræner m.v.
 
Busturen tog 21 timer
 
Vejret: søndag sol/skyer 15-18 ºC, mandag regn 15 ºC , tirsdag sol 20-22 ºC , onsdag overskyet 18 ºC , torsdag sol/skyer 20 ºC fredag meget regn 15 ºC  (DK)
 
Vi boede i The Garda Village i bungalows. Der boede i alt ca. 1200 spillere/ledere/forældre. Der var fælles morgen- og aftensmad hver dag, så mange skulle bespises.Stedet omkring os var meget turistpræget. En del dog lukket ned pga. sæsonen.


Se alle billeder fra turen her

Agerbæk SF vandt 10.000 kr. i serie 11 27-06-2012
Da Agerbæk SF serie 4 stadig indgik  i startopstillingen på DBU's serie 11 hold ved udgangen af uge 25 deltog vi således i lodtrækningen om 10.000 kr. Og vi vandt.....!!!! Pengene kan bruges i DBU's fodboldcenter i Tilst. Læs mere på www.dbujylland/serie11eren.
Agerbæk SF Serie 4 (kommende serie 3) i angreb på serie 11 22-06-2012
Agerbæk SF har kvalificeret til en placering i angrebet på DBU's serie 11 hold. Læs mere som serie 11 og se det samlede serie 11 hold på www.dbujylland.dk/Nyheder/2012/Juni/serie11eren_runde_9.aspx. Klik her
Tillykke med oprykningen til serie 3 22-06-2012
Agerbæk SF herrer senior har spillet en flot sæson og kan fortjent kalde sig et serie 3 hold fra efterårssæsonen. Tillykke !
Referat fra SFS møde den 23.5.2012 12-06-2012
Der er afholdt møde mellem samarbejdsklubberne tilknyttet EFB. Referat fra mødet kan læses her
Brug af "cookies" er nødvendigt for at få www.agerbaek-sf.dk til at fungere, men de gemmer også information om hvordan du bruger siden, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. På www.agerbaek-sf.dk bruges "cookies" primært til trafikmåling og optimering af sidens indhold. Du kan forsætte med at bruge siden som altid, hvis du accepterer brugen af cookies.
Læs eventuelt mere her
Agerbæk SF | Skovgårdsvej 9 | 6753 Agerbæk | Mail: formand@agerbaek-sf.dk