Klubhuset


Adresse: 
Fåborgvej 90, 6753 Agerbæk 
 
E-mail: 
klubhuset@agerbaek-sf.dk
Her har du mulighed for at komme i kontakt med bestyrer i klubhuset. Udfyld nedenstående formular, men vær opmærksom på at felter markeret med * skal udfyldes. Klik på send for at godkende og afgive din besked.
Kontaktperson: *
Adresse:  
Postnummer:  
By:  
Telefon:  
E-mail: *
Besked *
*  Skal udfyldes

Legepladsen udvidet med rutschebane og ny gynge. Dagplejerne udførte det frivillige arbejde og ungerne elsker fornyelsen.


Den 'pæne indgang' klar til årets byfest
Der har længe været talt om, hvad vi skulle stille op med vores trappenedgang til stadion. Trappen var efterhånden ved at være noget ujævn og ukrudtet havde fået godt fat.
Bedst som vi gik og tænkte fik vi en hjælpende hånd fra Kurt Kristensen. 'Man kan da ikke være bekendt, at invitere gæsterne til årets byfest på stadion via denne trappenedgang. Man kunne jo komme galt af sted og det ser heller ikke pænt ud'. Med disse ord og inden vi fik set os om, var Kurt i fuld gang med at løfte og lægge alle trappefliserne om. Et kæmpe arbejde, som burde være gjort af flere hænder.
En kæmpe stor tak til Kurt Kristensen skal lyde fra ledergruppen og alle vi i Agerbæk SF, der har vores gang på stadion.
Så er der bare at sige: ' velkommen på stadion og velkommen til byfesten som starter den 10. juni 2010'. Se billeder her


Billedarkiv

Arbejdsdag 2009

Terrasse anlægges - 2008

Måltavle på kampbanen 2005


Tilbygning opføres - 2004

Klubhuset - 2003

Sponsorer


Kalender
Besøg vores side
Agerbæk SF | Tranebærvej 44 | 6753 Agerbæk | Mail: formand@agerbaek-sf.dk