Petanque


Online tilmelding

Tilmelding og betaling skal ske i menuen Online tilmelding i venstre side. Det er vigtigt, at du følger de 4 trin, der er angivet i vejledningen. Gå direkte til tilmelding ved at klikke HER
Petanquesæsonen 2017
Vi har haft et rigtig godt år med 33 spillere. Der har næsten været fuldt hus til alle vores træningsaftener og vejret har også været med os på træningsaftenerne.
Vi har deltaget i mange stævner rundt omkring. Selv har vi afholdt Byfeststævne med 37 deltagere og Sommerstævne med 36 deltagere, hvor det blev en ren Agerbæk sejr til alle 4 pladser, - godt gået.
Vi har også deltaget i DGI´s turnering i både double turnering og 4mands hold. I 4manshold havde vi 5 hold med, hvor de 3 hold blev puljevindere og gik videre til finalestævne i Læborg. Her blev Agerbæk både nr. 1 – 3 og 5, så det var godt gået.
I doubleturneringen havde vi 10 hold med, her blev det til en sejr i B-rækken, som gik videre til finalestævne i Føvling. Her blev de nr. 2 -  også godt gået.
Vi havde sagt ’ja’ til at afholde et DGI efterårsstævne, hvor vi skulle lægge baner til og servere morgenmad. Her fik vi stor ros for arrangementet.
De unge mennesker må gerne hygge sig ved vores baner, men desværre kan ikke alle finde ud af at lade vores ting være. Senest blev vores afmærkningsringe fjernet. Her hjalp et Facebook opslag os. 6 af 7 ringe er tilbage igen. Det tilsyneladende unge fra Glejbjerg, da de fleste ringe blev fundet i og omkring Glejbjerg.
I skrivende stund mangler vi bare vore afslutning – med et par kampe og derefter lidt mad og bankospil og afsluttende kaffe.
Tak for i år.
Kirsten Nielsen, Petanqueafdelingen.

Petanque i høj sol 03-02-2020
Se billeder her
' På tur med Kurt' til Langli 21. august 03-02-2020
Den 21. august deltog 5 petanquespillere i en guided oplevelsestur til Langli. Læs her og se billeder her
Marksten har fået en særlig plads ved petanquebanerne 03-02-2020
Under udgravningen til de 5 nye petanquebaner blev der fundet mange marksten. Een sten skilte sig dog ud fra de øvrige. Stenen er nu slebet og graveret og har fået en særlig plads ved petanquebanerne. Læs her
Så kom foråret ! - sæsonstart 03-02-2020
Den sidste græs omkring de nye baner er sået og sæsonen blev skudt i gang den 27. marts i superflot forårsvejr. Se billeder og læs her
Udvidelse af petanquebaner 03-02-2020
Et tilskud fra Owen Luft puljen og en flot, flittig og frivilling indsats fra medlemmerne i petanqueafdelingen har muliggjort en udvidelse af petanquebanerne på stadion. Læs her. Se billeder her.
Vandretur ved Holme Å 03-02-2020
I petanqueafdelingen er fællesskabet mere end blot petanquespillet og de runde kugler. Den 28. august var flere af medlemmer på vandretur langs Holme Å. Turen var arrangeret af Kurt Nielsen. Læs mere her
Succes ved finalestævne i Fåborg den 2. september 03-02-2020
Eva Wollesen og Kurt Nielsen spillede sig til sejr ved finalestævnet i Fåborg. Vores øvrige 2 hold spillede også nogle gode kampe. Læs mere og se billeder her
Petanquesæsonen er i fuld gang 03-02-2020
Du kan stadig nå at være med. Vi træner og hygger tirsdag kl. 18.30 eller onsdag eftermiddag kl. 13.30. Tilmeld dig online HER. Du er også meget velkommen til at kontakte afdelingsledelsen hvis du har spørgsmål inden du starter.

Sponsorer


Kalender
Besøg vores side
Agerbæk SF | Tranebærvej 44 | 6753 Agerbæk | Mail: formand@agerbaek-sf.dk