Velkommen


Agerbæk SF tilbyder som idrætsforening en bred vifte af aktiviteter og har til hensigt ved idræt, motion, konkurrence og fælles kulturelt virke at medvirke til og fremme lokalområdets sundhed, trivsel og udvikling.
 
Agerbæk SF er åben for enhver, hvad enten det drejer sig om holdsport, individuelle præstationer eller bare det at være sammen med andre og nyde det sociale samvær.

Foreningens værdigrundlag bygger på lange og gode traditioner kombineret med et ønske om fortsat udvikling. De 4 kerneværdier – Sundhed – Motion – Fællesskab og Udvikling er grundlæggende for de fleste af foreningens aktiviteter. Udviklingen tager sigte i at såvel nuværende som nye aktivitetstilbud svarer til tidens efterspørgsel.
Agerbæk SF er en forening i bevægelse – dygtige ledere og trænere og en dynamisk organisationsstruktur sikrer hurtigere beslutninger og medvirker til at nye initiativer prøves af og føres ud i livet.

Agerbæk SF er et fælles samlingspunkt for alle – og vi glæder os til at se dig, din familie, venner og naboer og håber I vil finde glæde og inspiration ved foreningens aktiviteter.

Sponsorer


Kalender
Besøg vores side
Agerbæk SF | Tranebærvej 44 | 6753 Agerbæk | Mail: formand@agerbaek-sf.dk