2009


Billedarkiv 2009

Arbejdsdag på Agerbæk Stadion

Den 2. maj - på en flot solskinsdag - var godt 20 frivillige hjælpere samlet på Agerbæk Stadion for at yde deres bidrag til den traditionelle arbejdsdag. Arbejdsdagen har til hensigt at få klaret større og mindre vedligeholdelses- og renoveringsprojekter, som skal medvirke til at vores stadionanlæg fremtræder indbydende og funktionel.

'Ansigtsløftning' med effekt.
Det 'gamle' klubhus har fået en gennemgribende ansigtsløftning og fremstår nu rigtig flot udefra. Den røde falmede betonmur er nu beklædt med brædder ud mod stadion - den øvrige del af bygningen er blevet malet udvendig. Døre og vinduer er ligeledes malet.
Også det 'nye' klubhus er frisket gevaldigt op. Gang og omklædningsrum er malet. Sætnings-skader i klubhusets cafeteria er repareret og rummet vandskuret og malet.
Flagstangen blev også repareret og malet, så vi igen kan flage ved særlige lejligheder.

Frivillige - der gør en forskel.
Selvom vi allerede trækker på rigtig mange flittige og frivillige hænder i forbindelse med den daglige drift af foreningen, er det helt fantastisk at opleve den frivillige opbakning og det sammenhold, der kan knyttes til de projekter, der løbende tages initiativ til ved siden af dagligdagen. Det gør en forskel og det kan vi være stolte af.

Stor TAK
Først og fremmest en stor tak til de frivillige der mødte op - enten fra morgenen eller i løbet af dagen - og gav en hånd med. Vi fik udrettet rigtig meget. En stor tak til de håndværkere som ville ofre en ulønnet dag indenfor deres fag og for lån af arbejdsredskaber. En stor tak til klubhusets personale for en altid dejlig beværtning. Og sidst men ikke mindst en tak til sponsorer, som har bidraget med tilskud til materialer og SPAR for levering af kolde drikkevarer.
 

Og der sættes facade på.

Sponsorer


Kalender
Besøg vores side
Agerbæk SF | Tranebærvej 44 | 6753 Agerbæk | Mail: formand@agerbaek-sf.dk