GYMNASTIK OPSTART (0.1 Mb)

Lone Bundgaard kåret som året navn i DGI Sydvest, Varde


Begrundelse: Årets navn er en person med fødderne godt plantet i den jyske muld. Hun har rødder i håndbold verden, men det er i gymnastikken vi kender hende bedst.
 
Hun er vellidt blandt børn og voksne. Hun favner bredt som leder og instruktør, hvor hun med sin viden om børns ve og vel har givet mange en god oplevelse til gymnastik, uanset om der skulle deles roser eller skideballer ud.
 
Hun har en smittende virkning på alle omkring sig.
 
Hun har stor betydning i vores gymnastikafdeling, hvor hun har gjort og stadig gør et stort stykke frivilligt arbejde. Man kan altid regne med hende og hun er god til at have det store overblik ved diverse arrangementer i gymnastik. Hun har været tovholder i forbindelse med børnedagene i Ølgod de sidste 2 år.
 
Hun har været sekretær i vores gymnastiksamarbejde og har om nogen formået at få vores 3 forenings udvalg samlet til én forening.
 
Lone, du har nu valgt at træde ud af gymnastikafdelingen og vi i Agerbæk-Fåborg-Årre vil gerne sige dig tak for en stor indsats. Du efterlader tingene så de er nemme at gå til fremover, omend det ikke bliver nemt at undvære dig.
Billeder gymnastikhold 2016-17 29-01-2020
Her kan du se billeder fra vores gymnastikhold i sæson 2016/-17. Klik her eller åben billedarkiv
Billeder fra gymnastikhold 2012-2013 29-01-2020
Her kan du se billeder af vores gymnastikhold. Klik her eller åben billedarkiv
Gymnastik nu på Facebook 29-01-2020
Som noget nyt har vi i samarbejdet med Fåborg Vrenderup IF oprettet en side på Facebook, hvor vi placerer diverse informationer, billeder, videoer m.m. Har du lyst til at se mere, så er adressen: https://www.facebook.com/groups/198939736904475/

Gymnastik har haft en fantastisk sæson 2012/2013


Helle Hallen har igen i år lagt halgulv til en masse gymnastik hver mandag, tirsdag og onsdag. I samarbejdet med  Fåborg VI har vi haft 7 hold.

Mandage har Anja og Camilla trænet rytmepigerne. I år havde de bolde med til opvisningen, hvilket man nok kunne se, de havde øvet sig meget på. Flot piger !!

Tirsdage slår forældre/barn folderne i hallen. At se, hvor glade de små poder er for Annemarie og hendes gymnastik er fantastisk. Det er sikkert også derfor der kommer forældre fra nær og fjern for at deltage på holdet.

Onsdag er store spring dag. Alle springgymnaster er i gang – lige fra de 3 årige til de 16 årige.  Første hold er puslingespring. Her har Mette, Berit og Kenneth samt flere hjælpeinstruktører haft 48 gymnaster i aktion. Det er gået over alt forventning og det var en flok søde matroser, der viste hvad de kunne til opvisningen.

Vita og Vagn samt deres trofaste hjælpeinstruktører står for gymnasterne i alderen 0. – 2. klasse. 33 gymnaster har gennem sæsonen nydt godt at deres kompetencer og ekspertise. Det er her gymnasterne lærer de første spring. Flot var det også at se, hvorledes de unge hjælpeinstruktører selv havde sammensat slutserien i år. Godt gået!!

På mellemspringholde4t boltrer 34 gymnaster sig sammen med Stine, Maja og Søren samt 5 hjælpeinstruktører. Der er mange nye gymnaster, der har fundet vej til holdet i år, men lederne har løst opgaven til fulde. Der var i hvert fald mange knus fra gymnasterne den sidste træningsaften.

Juniorgymnasterne slutter onsdag aften af. Rikke, Ester og Martin samt deres 4 hjælpeinstruktører har igen og igen udfordret de unge gymnaster. Der er blevet indøvet nye spring og så er det jo rart, at instruktørerne kan vise, hvordan et spring skal se ud. De 23 gymnaster viste en suveræn flot opvisning, som mange stadig snakker om.
 
Lokalopvisningen var i år den 3. marts 2013. Vi havde samme antal programmer som sidste år, men de slap op. Dejligt at så mange tilskuere. De 750 tilskuere fik en fantastisk eftermiddag med den ene flotte opvisning efter den anden. I alt havde vi selv 225 gymnaster på gulvet. Derudover havde vi besøg af powertumbling fra Outrup GUB og Skibelund Efterskole.

Se billeder af holdene her

Som noget nyt har vi i samarbejde med Fåborg VI oprettet en side på Facebook, hvor vi lægger diverse informationer, billeder, videoer mm. ind. Har du lyst at se mere, ja så er adressen www.facebook.com/gymnastikifaborgviogagerbaeksf.
 
Vi vil fra gymnastikudvalgets side sige tusind tak til alle ledere og hjælpeinstruktører -  uden Jer ville det være umuligt at få det hele til at klappe. I gør en kæmpe indsats for vores børn og unge. Vi går aldrig forgæves, når vi har brug for Jeres hjælp.

Endelig skal lyde en stor tak til Fåborg Vrenderup Idrætsforening, Søren, Connie og Annemarie for et utroligt godt samarbejde.

Vores egne motionsdamer har sædvanen tro trænet på Agerbæk Skole hver mandag. Tak til de trofaste damer der møder op år efter år. Skulle der være nogle med lyst til at røre sig lidt - ja så er der stadig plads til flere på holdet. En stor tak til Vera som med stor entusiasme formår at holde gang i motionsdamerne.
 
Vi glæder os til den ny sæson, der starter i september, uge 38, og håber at rigtig mange igen finder vej til vores forskellige hold.
 
På gensyn i september.

Gymnastikafdelingen, Agerbæk SF
Anette Ø, Anette A og Lone
 


 

Sponsorer


Kalender
Besøg vores side
Agerbæk SF | Tranebærvej 44 | 6753 Agerbæk | Mail: formand@agerbaek-sf.dk