FODBOLD OPSTART
FOR DE MINDSTE
INDEN SÅ LÆNGE STARTER UDENDØRS SÆSONEN FOR VORES HOLD FRA PODER TIL 10 ÅR
VI MANGLER STADIG NOGLE HJÆLPERE/TRÆNERE TIL FØLGENDE HOLD:
 
PODER (FODBOLD FOR SMÅ FØDER)
U6
U7 (Karen Teglgaard)                                                                       
U8
U9
 
Vi ser meget gerne, at det er forældre der hjælper til på de mindre årgange, så er det kendte ansigter 😊
Vi lægger op til 1 træning om ugen. Kampe er lidt forskelligt fra årgang til årgang.
Så snør støvlerne, og få en masse sjov med fodbold og leg 😊
 
Ring eller skriv til

Lene      51 23 89 12       
@
lene.conradsen@agerbaek-sf.dk

Anders    23 29 05 08
@ anders.schmidt@agerbaek-sf.dk

 
 
 
 

Nyheder


Udtrækning og vindere af målaktier 2017

 
Aktienr Vinder Gavekort á  
112 Simone Andreasen 400,00 kr. til Pia’s Køkken
41 Emil Schmidt 400,00 kr. til Bygma
11 Kim Fyhn 400,00 kr. til Agerbæk El-service
25 Kristian Bechsgaard 400,00 kr. til Studie 9
116 Malene Buch 400,00 kr. til Butik Thelma
97 Karina Lauridsen 400,00 kr. til Jan Mikkelsens Autoværksted
158 Jacob Lauridsen 400,00 kr. til Agerbæk Motorcentrum
113 Bente Nielsen 400,00 kr. til Jysk Gulvmontering
85 Lars Sørensen 400,00 kr. til Allan’s Dinner
76 Brian Haulund 400,00 kr. til TBS Maskinpower
8 Kurt Fyhn 400,00 kr. til Dagli Brugsen, Starup
51 Jens Damgaard 2 ks øl. til Dagli Brugsen, Agerbæk

Fodboldsamarbejdet Agerbæk SF og Starup IF takker ALLE for støtten. Gevinster bringes direkte ud til vinderne

Fodboldtræner Ole Mejrup: ’Det har været det hele værd..’


Da jeg i januar 2016 startede i Agerbæk SF/ Starup IF var det mere eller mindre en ny start for mig. Ganske vidst havde jeg fulgt de 3 seniorhold i klubben meget nøje i efteråret 2015, men alligevel kendte jeg jo kun klubben og spillerne/menneskerne i klubben på afstand.
Inden min start havde jeg været ungdomstræner i Varde IF i næsten 30 år og havde en dejlig 2 årig periode i NRUI, som træner for U19. Her blev jeg bekendt med flere spillere fra Agerbæk/ Starup.
Her næsten 2 år efter min opstart kan jeg så evaluere på tiden i klubben. ”Har det været anderledes og har det været det hele værd??”. JA FOR HUNDEN, det har været anderledes og det har i særdeleshed været det hele værd 😊😊😊.

Det der gang på gang forbløffer, er det store sammenhold der er i klubben, såvel blandt spillere som blandt alle de, som på en eller anden måde har noget at gøre med Agerbæk/ Starup – (trænere, holdledere, udvalgsmedlemmer, familie/venner/naboer til spillerne, hardcore fans og mange andre). Med fare for at glemme nogen, så er der jo først og fremmest mange foreningsfolk, som sørger for at dagligdagen fungerer så godt som overhovedet muligt. Dernæst sidder der mange i forskellige udvalg og knokler med at stable nogle fremragende Sports- og byfestuger og andre arrangementer på benene. Der er mange der giver en hånd med når vi hjælper til med at stå i bar i Nordenskov eller skal gøre klar og rydde op efter Owen Luft medhjælperfesten.

Især Jyllandsserie-holdet har altid rigtig mange tilskuere med til udekampene, hvilket spillere og ledere på holdet sætter voldsom stor pris på. Når der skal sælges merchandise, som Anders har skaffet, ja så sørger Kelds døtre for at sælge huer/kasketter/halstørklæder. Både i Starup og Agerbæk bliver der hver uge knoklet for at vi kan have nogle flotte, lækre og velplejede baner at spille på.
Jeg kunne sikkert blive ved med at nævne flere områder, hvor frivilligheden og sammenholdet virkelig løfter i flok. Jeg er derfor ikke i tvivl om, at hvis det sammenhold og den hjælpsomhed der hersker i klubben vil være grundstenen i klubben fremover, så skal klubben givetvis komme til at opleve mange flere opture fremover.
Rent sportsligt, så er det også gået fremragende. Jyllandsserie-holdet er netop rykket op i JS 1 igen og skal dermed næste forår prøve kræfter med 7 rigtige stærke og meget ambitiøse klubber i jagten på en oprykning til Danmarksserien. Jeg vover pelsen og kommer med følgende (i nogens øjne sindssyge udmelding) statement:
”Agerbæk Starup spiller fra sommeren 2018 i DS” (landets 4. bedste række)

Når jeg ser den fremgang vi har haft, hvor vi p.t. er ubesejret i vores første 11 kampe, så kan jeg ikke se hvorfor andre skulle tage pladsen i Danmarksserie frem for os. Det kræver selvfølgelig en masse hårdt arbejde, lidt held/stolpe ind og en masse dygtige spillere, som giver den gas både til træning og kampe. Men jeg tror, at holdet og de enkelte spillere er modnet nok til at kunne spille med om pladsen til Danmarksserie.

Serie 3 holdet kæmper mod nedrykning, men mon ikke spillerne rykker tættere sammen i bussen og henter de fornødne point for at blive i serie 3. Det krydser vi fingre for 😊. P.t. har vi 2 point til en nedrykningsplads, så det bliver 3 forrygende spændende kampe inden sæsonen slutter.
S6 har spillet med i toppen hele sæsonen, men tabte 1-3 i topopgøret mod Gårde, så mon ikke oprykningen ryger til Gårde. Så prøver vi igen næste sæson.
Højdepunktet i denne sæson var uden tvivl pokalkampen mod Randers FC, som samlede over 1000 tilskuere på stadion i Starup. En fantastisk dag, hvor stemningen virkelig var i top. Selve kampen var en ting, men hele optakten var jo fantastisk og begge byer var virkelig ramt af fodboldfeber. Da jeg dagen før kampen kørte gennem Agerbæk med kurs mod Starup blev der råbt ” Er vi klar til i morgen?” og dyttet efter mig af flere omgange, så jeg troede jeg var i Liverpool dagen før en Liverpool – Manchester United kamp. Det var fantastisk at opleve og alle spillerne fik en fantastisk oplevelse, selvom vi tabte knebent 😊.

Efter kampen var der 2 helt unikke ting at opleve i hjemmeholdets omklædningsrum:
1 - et tilfreds og smilende hjemmehold efter et nederlag
2 - et hjemmehold, som IKKE kunne drikke de øl der blev sat ned i omklædningsrummet. Vi var trætte og fyldt op med diverse indtryk. Sikke en oplevelse 😊
 
Med håbet om flere store oplevelser, sportsligt og socialt:
Ole Mejrup, fodboldtræner – herrer senior


Skulderklap og nominering

 
Jo, det går godt for Agerbæk/Starup serie 1 holdet.

Brian Aagaard er nomineret til Årets træner i rækken og Jonas Jørgensen er nomineret til Årets topscorer i rækken.
Klik på billederne herunder for at læse mere om præstationerne på Ligabold´s hjemmeside.

Serie 4 har kvalificeret sig til DBU's serie 11 hold.

DBU præsenterer hver uge i forårssæsonen et drømmehold sammensat af de bedste hold i serierne fra serie 4 til Jyllandsserien. Holdet består af en målmand, en forsvars-, midtbane og angrebskæde. Agerbæk SF rykker ind i angrebet i stedet for Thyborøn's serie 4 hold. Agerbæk SF opnår pladsen blandt de hold, der har de højeste målgennemsnit pr. kamp. En flot præstation.

Når sæsonen er slut trækkes der lod om en samlet præmie på 10.000 kr. blandt de hold, der er fortsat er på holdet i den sidste uge af sæsonen. Det bliver spændende !!!!


På DBU og facebook kan du se hele startopstillingen:
 http://www.dbujylland.dk/Nyheder/2012/Juni/serie11eren_runde_9.aspx

Tillykke med oprykningen til Serie 3


Efter en flot sæson i foråret 2012 skal Agerbæk SF herrer i serie 4  i efterårssæsonen prøve kræfter med Serie 3. Et stort tillykke til alle spillere, træner og holdledere.
Referat fra møde mellem samarbejdsklubberne under EFB (SFS samarbejde) 23.5.2012 (0.1 Mb)

Sponsorer


Kalender
Besøg vores side
Agerbæk SF | Tranebærvej 44 | 6753 Agerbæk | Mail: formand@agerbaek-sf.dk