Nyheder


Hyggeaften den 16.5.2013


10 tennisspillere var mødt op og fik en hyggelig aften med mange tennisdueller på tværs af alder og køn. Aftenen blev fuldendt med fine og velsmagende snitter fra Cafeen.
Der var udskrevet en konkurrence blandt tennismedlemmerne. Kun 2 af vores ca. 30 medlemmerne havde imidlertid læst og besvaret - men ingen vindere. Svaret var 'Jørn's Corner'. De to fik tildelt en trøstepræmie, som blev delt og drukket med det samme i selskab med de øvrige hygge-tennisspillere.
På billedet ses Birthe Sillesen og Jørn Mortensen i et koncentreret og intenst øjeblik på tennisbanen.

Konkurrence for tennismedlemmer ! enlightened


Der er bygget en lille appendix til det nye tennisskur: hvad er det ? (kun 1 gæt pr. medlem - sendes pr. mail til tennisafdelingen). Du deltager hermed i konkurrence om tre præmier. Vinderne udtrækkes den 16. maj i forbindelse med tennishygge. wink

Send mail via linket ' Kontakt' her på siden.
Oversigt banereservation 2013 (43.2 Kb)

Brandærgerligt !


Efter en længere periode uden hærværk stod tennisområdet igen for skud. Endnu ukendte gerningsmænd forvandlede torsdag (28.4.) tennisafdelingens opbevaringsskur til en stor bunke trækul. Med i branden gik også det overdækkede terrasseområde, hvor tennisspillerne og andre nyder fællesskabet og hyggen. Alt var klargjort til den forestående tennissæson.

Politiets tekniske undersøgelser viser tydlige tegn på at branden er påsat. Der er fundet fyrværkeri i skraldespanden, ligesom der er fundet rester af stearinlys.

I samarbejde med kommune og forsikringen er man i øjeblikket ved at gøre det økonomiske omfang af skaderne op. Området skal naturligvis reetableres med et nyt skur og de materialer som f.eks. boldkanon, ketchere og bolde som er gået til, skal genanskaffes, så instruktionen af ungdomsspillere kan starte op efter planen.

Uanset hvor meget kommune og forsikring dækker økonomisk, må Agerbæk SF påregne at blive ramt både på økonomiske midler og et forestående hårdt arbejde med reetableringen.

Skulle nogle have set eller hørt noget der kan føre til hærværksmagerne, vil vi meget gerne kontaktes. Vi har et stående tilbud til gerningsmændene om et medlemsskab i Agerbæk SF. Se billeder her

Sponsorer


Kalender
Besøg vores side
Agerbæk SF | Tranebærvej 44 | 6753 Agerbæk | Mail: formand@agerbaek-sf.dk